E-Skillful Means

Pad van actie

Het lijkt een simpele wens: elke ochtend positief de dag in gaan en elke avond met tevredenheid terugkijken. Toch blijkt dit voor veel van ons moeilijk. Stress en zorgen kunnen in de weg zitten en vaak is werk een factor van onrust. Daarom lukt het soms niet om voluit te leven. Gelukkig kun je dit probleem zelf oplossen! De benadering van Skillful Means, ofwel Vaardig Handelen, helpt je om negatieve patronen te doorbreken en voldoening te halen uit elke dag! In deze benadering gebruik je je dagelijkse activiteiten als pad om je bewustzijn, concentratie en energie te trainen, zodat jij en mensen om je heen er baat bij hebben en je meer resultaten haalt uit je inzet.

E-Stress de Baas

Je werk gebruiken om stress te transformeren in leiderschap over je eigen leven. Evenwicht bewaren in elke situatie. Je werk gaat je helpen al je vermogens aan te spreken. Daardoor breng je meer tot stand

E-Skillful Means

Met plezier werken en de rijkdom van je innerlijke mogelijkheden cultiveren in alles wat je doet. Balans in werk en privéleven.


BoeddhismeOnline biedt online trainingen gericht op een gezond en gelukkig leven. Inkomsten van deze online trainingen komen ten goede aan Nyingma projecten voor het behoud van de Tibetaanse wijsheidstraditie.