E-Kum Nye Verdiepen

Integreer Kum Nye in je dagelijks leven

Wil je Kum Nye onderdeel maken van je dagelijks leven? Dan bieden deze verdiepende trainingen je daar de structuur en inspiratie voor. De E-Kum Nye verdieping bestaat uit 10 niveaus van elk 10 lessen. Je kunt je voor één niveau tegelijk inschrijven. En je begint altijd bij niveau 1.

Oefenprogramma per les

Elke les heeft een inspirerende inleiding over het thema van de les. Bij de Kum Nye-oefeningen krijg je specifieke aanwijzingen. Je krijgt ook suggesties voor toepassen in je dagelijks leven en extra leesstof.

Tot en met niveau 5 heeft elk niveau een introductievideo en elke les binnen dat niveau een introductievideo en een meditatievideo. De meeste oefeningen zijn tot en met niveau 5 ook te beluisteren via audio-opnamen, waardoor je thuis kunt oefenen met door de docent ingesproken aanwijzingen. Vanaf niveau 6 oefen je zonder video- en audio-begeleiding;

Per les is minimaal 1 à 1 ,5 uur oefentijd nodig. Optimaal resultaat wordt behaald met dagelijks 1 uur oefenen. Je kunt daarvoor het best een vast tijdstip per dag kiezen. Je oefent steeds één week met één les.

E-Kum Nye helpt me enorm bij het beoefenen van Kum Nye. Het programma is inspirerend, leuk om te volgen en helpt me bij het ontdekken en verdiepen van Kum Nye.

Cursist E-Kum Nye niveau 1

Tien niveaus met verdiepende trainingen

  • Niveau 1 – Kum Nye ontspanning: je openen voor gevoelens en adem
  • Niveau 2 – Transformatie: genezen door stimuleren en transformeren van energie
  • Niveau 3 – Innerlijk evenwicht: integratie van lichaam en geest voor meer welzijn
  • Niveau 4 – Room van Kum Nye: geavanceerde oefeningen voor zintuigen en geest
  • Niveau 5 – Rijkdom in ervaren: de vreugde van bestaan
  • Niveau 6 – Top Tien Oefeningen
  • Niveau 7 – De kracht van de adem
  • Niveau 8 – Kum Nye in vijf trainingen
  • Niveau 9 – Kum Nye voor de geest & spraak Kum Nye
  • Niveau 10 – Kum Nye in het dagelijks leven

Ongeacht of je al ervaring hebt met Kum Nye of elke andere vorm van yoga, begin je met deze training altijd bij niveau 1. Het programma is namelijk zo opgezet dat de niveaus op elkaar voortbouwen.
Je kunt je slechts voor één niveau tegelijkertijd inschrijven, omdat de training start op het moment van betalen.

Heb je nog geen ervaring met Kum Nye en wil je eerst ontdekken of het iets voor je is, volg dan de de E-Introductie Kum Nye.

Ervaren Kum Nye docenten

Deze E-Kum Nye trainingen van Dharma Publishing zijn samengesteld door Arnaud Maitland, een naaste student van Tarthang Tulku en door hem geautoriseerde Senior Kum Nye Teacher. De Nederlandse vertaling is gemaakt door Charaka Jurgens (Senior Kum Nye Teacher) en de Kum Nye staf van Nyingma Centrum Nederland. De audio oefeningen zijn ingesproken door Charaka Jurgens.

Duur van de training

De duur van elk niveau is 10 weken met een uitloop tot 12 weken. Na een week wordt steeds de volgende les vrijgegeven.
Let op: Vanaf het moment dat je betaald hebt begint de training te lopen.

Kosten

Kosten per niveau: € 85,-
Meteen na betaling ontvang je in de mail de instructies om in te loggen op je persoonlijke leeromgeving. Je kunt dan direct met de training starten.


Kum Nye boeken van Tarthang Tulku om zelf aan te schaffen

Extra aanbod

Gedurende je E-training kun je tegen gereduceerd tarief workshops Kum Nye en meditatie volgen bij Nyingma Centrum Nederland in Amsterdam. Je betaalt dan € 25, – in plaats van € 35,- per workshop. Bovendien is de eerste workshop die je volgt gratis. De workshops zijn live en online te volgen. In juli en augustus vinden er geen workshops plaats.

Meer informatie

Andere boeken van Tarthang Tulku zijn verkrijgbaar in onze Lotus Design webshop en de Lotus Design winkel aan de Reguliersgracht 25 te Amsterdam. Je kunt daar ook terecht voor meditatiekussens en meditatiematten.