E-Meditatie

Boeddhistische Psychologie

Wil je jezelf beter leren kennen en nieuwe, verrassende, dimensies van de werkelijkheid ervaren? E-trainingen meditatie/boeddhistische psychologie begeleiden je stap voor stap in deze ontdekkingsreis. Je leert je manier van denken te doorzien tegen de achtergrond en mogelijkheden van het dagelijks leven. Je ontwikkelt een meditatief bewustzijn. Eenvoudige oefeningen om je geest en hart te onderzoeken brengen positieve gevoelens en energie op gang. Je krijgt rust en ruimte in je dagelijks leven en je leert hoe je dagelijkse bezigheden een bron van groei en ontwikkeling worden.

Onderstaande trainingen kunnen in de aangegeven volgorde doorlopen worden. Ze kunnen ook los van elkaar gevolgd worden. De E-trainingen zijn gebaseerd op – en genoemd naar – de meest gelezen boeken in de serie boeddhistische psychologie van de Tibetaans boeddhistische leraar Tarthang Tulku. 

E-Verborgen Vrijheid – Alles wordt meditatie

Mediteren ontwikkelen. Zowel op je kussentje als in het dagelijks leven.

E-Leven in Evenwicht – Het hart als gids

Van binnenuit verantwoordelijkheid nemen voor de kwaliteit van je leven en beter luisteren naar je hart.

E-Open Bewustzijn – Transformatie en groei

Spiritueel inzicht vergroten en verdiepen. Groei, zelfontdekking en transformatie. Meditatieoefeningen staan centraal.


BoeddhismeOnline biedt online trainingen gericht op een gezond en gelukkig leven. Inkomsten van deze online trainingen komen ten goede aan Nyingma projecten voor het behoud van de Tibetaanse wijsheidstraditie.