E-Training Skillful Means

Voldoening in je werk en in je leven

  • Wil je met plezier werken en inzicht in hoe je dat doet?
  • Verlang je naar meer succes in je werk?
  • Wil je leren hoe je energie krijgt van je werk
  • Zoek je naar motivatie en inspiratie in je werk?
  • Wil je meditatie in je dagelijks leven brengen?

Dan is de e-training Skillful Means iets voor jou!

De E-training Skillful Means is speciaal ontwikkeld om je dagelijkse bezigheden tot bron van ontwikkeling en groei te maken. Zo krijg je meer voldoening in je werk en in je leven.

Met de Skillful Means methode train je je innerlijke vermogens om resultaten te halen. Dit uit zich zowel in meer lichtheid en tevredenheid als in effectief handelen.
In deze e-training leer je dieper ontspannen, geduld oefenen, doorgaan als het moet, geconcentreerd werken, en je eigen en andermans inzet waarderen.

Ieder moment in het leven is een gelegenheid om te leren; iedere ervaring verrijkt ons leven. Wij zijn de regisseur van een magnifiek toneelstuk en het is aan ons om erop toe te zien dat elk moment wordt opgevoerd met de verheffende kwaliteit van ware inspiratie.

Tarthang Tulku – Skillful Means

Van verzet naar verbinding

Vaak koppelen we hoe we ons voelen aan de omstandigheden. De Skillfull Means methode gebruikt juist de omstandigheden om je vermogens tot bloei te brengen. Hiermee krijg je inzicht in de effecten van verzet tegen of verbinding met obstakels. Als je weet hoe je je met je dagelijkse uitdagingen kunt verbinden, opent zich de poort naar verbinding met jezelf en met anderen.

Meteen toepassen

Wanneer je de hier geboden inzichten en oefeningen echt gaat toepassen, leer je meteen actie te ondernemen om je problemen op te lossen. Hierdoor komt de kracht van je natuurlijke mogelijkheden naar boven en ervaar je meer voldoening in je werk en in je leven. 

16 online lessen

De E-training Skillful Means is gebaseerd op de eerste 8 hoofdstukken van het boek ‘Skillful Means’ van Tarthang Tulku. Elk hoofdstuk wordt in 2 lessen behandeld. Je werkt elke week met een les. In totaal duurt de training dus 16 weken. Met een extra uitloop van twee weken.

Op het moment dat je de e-training aanschaft begint ook de termijn van de training te lopen.

Deze training werkt niet met audiobestanden. De kracht zit in het direct toepassen van de suggesties in je dagelijks leven.

Inhoud van de lessen

Waardering is voor mij het sleutelwoord in deze training. Zelfs tegenslagen heb ik leren waarderen als een kans om te groeien.

Cursist E-Skillful Means

Verdieping en integratie in je dagelijks leven

Deze training heeft een specifieke opbouw in leren en ervaren.  De focus ligt op integratie in je dagelijkse leven. Teksten en audiobestanden begeleiden je stap voor stap in deze ontdekkingsreis in je eigen geest. Er wordt gewerkt met vier benaderingen:

  1. Eerst leer je om te ontspannen en zonder oordeel naar jezelf te kijken. Daardoor ga je je prettiger voelen.
  2. Zo ontstaat er ruimte om je innerlijke patronen te onderzoeken.
  3. Dit inzicht kan zich verdiepen tot een open onderzoek van de rijkdom aan mogelijkheden in onze menselijke geest.
  4. Tenslotte krijg je aanwijzingen hoe passages in de teksten verwijzen naar boeddhistisch onderricht.

Juist deze specifieke opbouw en de daarbij behorende oefeningen maken dat er verdieping en integratie kan plaatsvindt!
De lessen bestaan steeds uit inspirerende quotes, reflecties en oefeningen. Er zijn oefeningen die je thuis doet, oefeningen die je in je dagelijks leven kunt doen en studie-suggesties.

Duur en de kosten van de training

Je kunt op elk moment starten met deze training.
De duur van de training is 16 weken. De training blijft daarna nog 2 weken extra open staan.

De training kost € 80,-  inclusief het boek Skillful Means. Na betaling sturen we je het boek zo snel mogelijk op. Meteen na betaling ontvang je in de mail de instructies om in te loggen op je persoonlijke leeromgeving. Je kunt dan direct met de training starten.

Extra aanbod

Gedurende je E-training kun je tegen gereduceerd tarief workshops Kum Nye en meditatie volgen bij Nyingma Centrum Nederland in Amsterdam. Je betaalt dan € 25, – in plaats van € 35,- per workshop. Bovendien is de eerste workshop die je volgt gratis. De workshops zijn live en online te volgen. In juli en augustus vinden er geen workshops plaats.

Meer informatie

Als je meer informatie wilt over de training, neem dan contact met ons.

Andere boeken van Tarthang Tulku zijn online verkrijgbaar via onze Lotus Design webshop of in de Lotus Design winkel aan de Reguliersgracht 25 te Amsterdam. Je kunt daar ook terecht voor meditatiekussens en yogamatten.