Ons aanbod
You are here:Home>Ons aanbod

Ons aanbod

Boeddhisme Online biedt online-trainingen gericht op een gezond en gelukkig leven. De trainingen zijn ervaringsgericht.  Ze bestaan uit inleidingen en oefeningen die je eenvoudig kunt toepassen in je dagelijks leven. De focus ligt op diepgaand spanning loslaten en leren beperkende patronen te herkennen en transformeren. Dit biedt ruimte om contact te maken met de mechanieken van onze geest die de beperkingen in stand houden. 

Op dit moment worden er vanuit drie studierichtingen diverse e-trainingen geboden. Ze bieden alle drie een hele eigen ingang om de rijkdom en wijsheid van het traditionele Tibetaans Boeddhistische onderricht met ons moderne westerse leven te integreren, waardoor we de beperkingen van onze huidige manier van leven kunnen leren omvormen in meer ontspanning, inspiratie, ruimte en vrijheid.

Studierichtingen en e-trainingen

Meditatie/boeddhistische psychologie


E-Kum Nye Yoga Tibetaanse Ontspanning


E-Skillful Means - Pad van Actie


Je kunt beginnen bij een introductiecursus of direct een van de wat langere - diepgaandere - e-trainingen doen. De trainingen onder de verschillende studeirichtingen kunnen in die volgorde, of individueel gevolgd worden. 
Je wordt in alle trainingen, desgewenst - per mail en/of online - begeleidt door een coach. 

Als je vragen hebt, of advies wilt, kun jenatuurlijk altijd contact met ons opnemen.